Η εταιρεία μας Κωνασταντινίδης Ε.Π.Ε. “Chemikon” δραστηριοποιείται στο εμπόριο των χημικών προϊόντων  και στην παραγωγή υγρών απορρυπαντικών και χημικών σκευασμάτων. Το 2001 η εταιρεία μας μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο, Αττικής.

Μέσα από την μακροχρόνια δραστηριότητα του Ιωάννη Κωνσταντινίδη, ιδρυτή της Νεοχημικής Α.Ε. από το 1964, η εταιρεία μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της σχεδόν σε όλους τους βιομηχανικούς τομείς, όπως: απορρυπαντικά, υαλουργίες , βυρσοδεψία, βαφεία, τρόφιμα και ποτά, δομικά υλικά, γαλβανιστήρια, συγκολλητικά, επεξεργασία μετάλλων και αλουμινίου, διυλιστήρια, χαρτοβιομηχανίες καθώς και στα αγροχημικά. Επίσης, στα θερμοκήπια, τις κολυμβητικές εγκαταστάσεις, την επεξεργασία νερού και λυμάτων, τις ιχθυοκαλλιέργειες και άλλα ζωικά εκτροφεία καθώς και στις προμήθειες δημόσιων οργανισμών.

Από το 2006 η εταιρεία μας επεκτάθηκε στο τομέα εμπορίας οργανικών διαλυτών και στην παραγωγή πλαστικών δοχείων, διάφορων διαστάσεων για τις ανάγκες συσκευασίας των προϊόντων της αλλά και για την διαθεσιμότητα σε προϊόντα συσκευασίας.

Το όραμα της εταιρείας μας είναι η δυναμική ανταπόκριση στις απαιτητικές ανάγκες της αγοράς με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της, τα κορυφαία προϊόντα της, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της και τέλος το σύγχρονο και ευέλικτο στόλο οχημάτων βυτιοφόρων και φορτηγών που καθημερινά προμηθεύουν αδιάκοπα τους πελάτες μας σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.